Profimax heeft de mensen die u zoekt voor Gevelbouw

U bent als gevelbouwer, timmerfabriek of kozijnleverancier op zoek naar vliesgevelmonteurs, gevelbeplatingsmonteurs, HSB-monteurs, kozijnenmonteurs inzetbaar op de bouwplaats of in uw productie. Laat u dan overtuigen door onze expertise! Heeft u vakmensen uit meerdere disciplines nodig voor een groot project? Wij hebben aan één woord genoeg. Iedereen die we voorstellen is persoonlijk door ons gescreend en indien nodig bijgeschoold of opgeleid, zodat ze aan de Profimax standaard voldoen.

Referentie projecten

Profimax TU/e Campus
TU/e Campus Eindhoven
De energiezuinige vliesgevel van het TU/e gebouw is een van de redenen voor het behalen van het BREEAM Out standing certificaat.
Valley Amsterdam
Valley Amsterdam Zuidas
Valley draagt bij aan de wens van de gemeente om Zuidas te ontwikkelen tot een gemengde stadswijk voor wonen, werken en verblijf.
Profimax solartechniek
ADC Nederland
Duurzaam is de nieuwe norm! Profimax installeerde vorig jaar meerdere PV projecten waaronder deze bij ADC Nederland te Den Bosch.

Op zoek naar flexibel en vakkundig personeel?

Contactformulier opdrachtgevers
Of bel direct 073 644 02 89
Dak/wandbeplating

Profimax monteert gevelbeplating in verschillende soorten: vlakke beplating, geribbelde beplating, golfplaten en trapezium beplating. Al deze soorten gevelbeplating zijn leverbaar in verschillende diktes. Ook zetten we onze monteurs in bij complete gevel renovaties. Met name in de bouw sector hebben wij veel ervaring met grote projecten. Gevelbeplating vervangen wordt altijd gedaan vanuit een duurzaam oogpunt. Door verkeerde montage van wandbeplating kunt u met vele ongemakken komen te zitten, zoals kou, warmte of vocht. Door onze vakkundige montage kunnen wij een langdurige kwaliteit garanderen. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Vliesgevel

Een vliesgevel, ook wel gordijngevel of glasgevel, is een niet dragende gevel of afscheiding tussen exterieur en interieur van een gebouw. Omdat de vliesgevel niet-dragend is kan het worden opgebouwd uit lichte materialen, zoals glas, waardoor er bespaard kan worden op gewicht.
Montage van de vliesgevels kan van buitenaf en van binnenaf plaatsvinden. Bij montage van buitenaf wordt er bespaard op steigers. Bij vliesgevels is de montage van grote borstweringspanelen en het aanbrengen van beglazing over het algemeen niet van buitenaf mogelijk.
Profimax monteert vliesgevels van vele systeemhuizen in opdracht van gevelbouwers en montage bedrijven.
Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Referentieprojecten waar we recent aan hebben meegewerkt gewerkt of werken: The Valley Amsterdam, Terrace Tower Amsterdam, Hourglass Amsterdam, Afas Leusden, Westfield Mall of the Netherlands.

Kozijnen

Profimax monteert kozijnen meestal van aluminium of kunststof. In zijn meest eenvoudige vorm bestaat een kozijn uit twee stijlen (een linker- en een rechter stijl) en twee dorpels (een onder- en een bovendorpel). Een tussendorpel wordt ook wel kalf genoemd. Kozijnen kunnen worden onderscheiden in binnen- en buitenkozijnen, waaraan verschillende eisen worden gesteld. Binnenkozijnen zijn kozijnen die binnen een gebouw worden toegepast, buitenkozijnen bevinden zich in de gevel van een gebouw en zijn zo onderdeel van de scheiding tussen binnen en buiten. Ook zetten we onze monteurs in bij complete gevel renovaties. Met name in de bouw sector hebben wij veel ervaring met grote projecten zowel nieuwbouw of renovatie. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Assemblage

Profimax monteurs werken ook regelmatig in de productie van onze veelal VRMG aangesloten opdrachtgevers. Onze mensen bedienen daar CNC gestuurde machines en produceren onder andere kozijnen, vliesgevels en gevelelementen. Daarnaast doen zij ook assemblage en af montage of het beglazen van kozijnen en elementen. Ook zijn onze vakkrachten te vinden in timmerfabrieken waar we houten gevelelementen HSB elementen en kozijnen produceren Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Elementen

Profimax monteurs werken regelmatig voor gevelbouwers die ook gevelelementen plaatsen. Een gevelelement kan een complete prefab gevel of pui zijn van aluminium, beton of plaatmateriaal. Er zijn diverse onderzoeken geweest naar geprefabriceerd bouwen. Hieruit blijkt dat fabrieksmatig bouwen de toekomst heeft. De meest aangevoerde reden om het bouwproces te verplaatsen naar de fabriek is onder geconditioneerde omstandigheden, doorgaans bereiken van een hogere kwaliteit en dus een langere levensduur. Een ander voordeel: prefab bouw kan zorgen voor een reductie van de stikstofuitstoot, omdat er minder transportbewegingen zijn. Profimax monteert gevelelementen gevel renovaties maar ook in de nieuwebouw. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

HSB

Profimax monteurs werken regelmatig voor gevelbouwers die ook gevelelementen plaatsen. HSB of SIPS gevelelementen monteren. Deze kunnen zijn voorzien van afgelakte houten kozijnen, kunststof kozijnen of aluminium kozijnen. Een HSB gevelelement is een flexibel product, dit bewijst zich in de variatie aan mogelijkheden voor de afwerking voor interieur en exterieur. HSB gevelelementen kunnen als halffabricaat toegepast worden, waarna op de bouw de esthetische schil wordt gemaakt. Een volfabricaat HSB gevelelement kan voorzien worden van keramische steenstrips of gevelbekleding. Profimax monteert HSB elementen zowel bij gevel renovaties als in de nieuwebouw. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Wij zijn klaar voor úw volgende klus en we hebben er zin in!