Profimax heeft de mensen die u zoekt voor Bouw

U bent als aannemer of bouwbedrijf op zoek naar timmerlieden, metselaars, staalconstructie-monteurs, lassers, slopers, Steigerbouwers, bouwopruimers, ijzervlechters, blokkenlijmers, isolatiemonteurs, enzovoort. Laat u dan overtuigen door onze expertise! Heeft u vakmensen uit meerdere disciplines nodig op een groot project? Wij hebben aan één woord genoeg. Iedereen die we voorstellen is persoonlijk door ons gescreend en indien nodig bijgeschoold of opgeleid, zodat ze aan de Profimax standaard voldoen.

Referentie projecten

Profimax TU/e Campus
TU/e Campus Eindhoven
De energiezuinige vliesgevel van het TU/e gebouw is een van de redenen voor het behalen van het BREEAM Out standing certificaat.
Valley Amsterdam
Valley Amsterdam Zuidas
Valley draagt bij aan de wens van de gemeente om Zuidas te ontwikkelen tot een gemengde stadswijk voor wonen, werken en verblijf.
Profimax solartechniek
ADC Nederland
Duurzaam is de nieuwe norm! Profimax installeerde vorig jaar meerdere PV projecten waaronder deze bij ADC Nederland te Den Bosch.

Op zoek naar flexibel en vakkundig personeel?

Contactformulier opdrachtgevers
Of bel direct 073 644 02 89
Timmerwerk

Een Profimax timmerman maakt, repareert en monteert houten onderdelen. Hij wordt ingezet op de bouwplaats waar nieuwbouw woningen of bedrijfspanden worden gebouwd. Hij timmert je bijvoorbeeld raamkozijnen of daken, maar ook een constructie die het plafond ondersteunt tijdens de bouw. Natuurlijk bemiddelen we ook betontimmermannen en deze timmert de bekisting waarin beton wordt gestort. Hij plaatst de bekisting, verwerkt beton en ontkist en demonteert de bekisting. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Metselwerk

Een Profimax metselaar kan metselen oftewel hij zorgt ervoor dat stenen aan elkaar gemetseld en gevoegd worden. Bij elk project is hiervoor weer een andere aanpak nodig. Veel tijd wordt dan ook gestoken in het voorbereiden van het werk, vooral als de Metselaar alleen werkt. hij moet de plannen van de aannemer of klant eerst interpreteren, de fundering leggen en kijken hoe de stenen het best gelegd kunnen worden. Daarna moet de hij de mortel aanmaken. Pas dan kan hij aan de slag. Een Profimax metselaar kan op meerdere manieren stenen metselen en zo verschillende effecten creëren. Er is onderscheid te maken tussen schoon metselwerk, wat gezien zal worden, en vuil metselwerk, dat uiteindelijk onzichtbaar zal zijn. Voor beide soorten metselwerk is vakmanschap nodig, vooral omdat men meestal een muur niet meer in rechte lijnen opbouwt, maar vele rondingen en hoekjes ingemetseld moeten worden. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Staalconstructie

Profimax levert monteurs die in staat zijn om staalconstructies in elkaar te zetten. Onze Profimax staalmonteur kan tekening lezen en voert daarnaast ook slijp-, boor- en indien noodzakelijk laswerkzaamheden uit op locatie. De staalconstructies waar wij veelal aan werken worden toegepast in een bedrijfshal, fabriekshal, kantoorgebouw. Onze mensen kunnen monteren maar weten ook veilig om te gaan met het aanslaan en verplaatsen van last. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Afbouw

Profimax levert afbouw monteurs in verschillende disciplines die in staat zijn hun werk vakkundig uit te voeren en het leuk vinden de ‘finishing touch’ in de afbouw te verzorgen. Ze worden ingezet in voor het plaatsen van plafonds, wanden, metal stud maar ook schilderwerk en montage van bijvoorbeeld verlichting. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Schilderwerk

Profimax levert schilders in verschillende disciplines die in staat zijn hun werk vakkundig uit te voeren. Schilderen vereist de nodige kennis want elke ondergrond waar een nieuwe schilderslaag over aangebracht moet worden vraagt om een andere aanpak. De grootste verschillen hebben dan ook te maken met het binnen schilderen of buiten schilderen. Buitenschilderwerk Het buitenshuis schilderen is iets heel anders dan schilderwerk binnen. Buiten schilderwerk heeft als belangrijkste van functie het een beschermde is heeft voor alle onderdelen van een pand en onze Profimax schilders zijn daar goed van op de hoogte. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Bouwhulp

Profimax bemiddeld bouwhulpen die hun werk vakkundig uit voeren.
De bouwopruimers of logistiek medewerkers houden zich bezig met het afvoeren van puin, het opruimen van gereedschap, bouwplaats schoonmaken, hekken plaatsen en afvoeren enz. Maar onder deze categorie vallen ook de bouwslopers die gespecialiseerd zijn in het slopen voor de woningbouw, tot grote renovatiesloopwerkzaamheden. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Wij zijn klaar voor úw volgende klus en we hebben er zin in!