Onze kernwaarden

Bij Profimax doen we alles wat we doen met vier kernwaarden als uitgangspunt. Zo willen we uw verwachtingen elke dag weer overtreffen.

Vakkundiger

Profimax levert uitsluitend geschoolde en gecertificeerde vakmensen. Geen manusjes van alles, maar trotse specialisten die hun vak beheersen en die houden van wat ze doen. Ze zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Zelf komen we voort uit de dak- en gevelbranche. Met ruim 20 jaar ervaring is het inzetten van de juiste professionals op uw werk- of bouwplaats óns vak.

Flexibeler

De bouwsector groeit al jaren op rij, terwijl het aantal ervaren vakmensen juist afneemt. Alleen flexibiliteit zorgt ervoor dat alles in beweging blijft. Profimax houdt uw flexibele schil maximaal flexibel en beweegt zelf met u mee om de oplossing te bieden die u het verste brengt. Hoe groter de uitdaging, hoe verder wij onze service oprekken.

No-nonsense

Geen praatjes, geen poespas. Elkaar in de ogen kijken, de hand schudden en weten dat het goed komt. We spreken dezelfde taal en weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Op tijd de juiste mensen op de juiste plek. Wij zorgen dat het werk altijd kan doorgaan.

Enthousiaster

We gaan er vol voor. Met bezieling en drive. Die gedrevenheid valt op én werkt aanstekelijk. We krijgen veel nieuwe opdrachten op aanbeveling en vakmensen stappen zelf op ons af, omdat ze graag via Profimax werken. Iedereen werkt het liefste in een positieve sfeer aan een mooi eindresultaat. Het enige wat we bij Profimax doen is professionals en opdrachtgevers samenbrengen die het enthousiasme in elkaar versterken.

Profimax 10 jaar

Profimax BV viert met trots haar 10-jarig jubileum

Onze dank gaat dan ook uit naar al onze gewaardeerde klanten en vakmensen. Zonder jullie vertrouwen en samenwerking zouden we niet staan waar we nu zijn.

Bedankt voor 10 geweldige jaren.
Op naar een toekomst vol groei en succes!

Always get the job done!