Profimax heeft de mensen die u zoekt voor Techniek

U bent als aannemer, bouwbedrijf of productiebedrijf op zoek naar installatiemonteurs, solar (PV) monteurs, metal-stud -, ventilatie-/ luchtbehandingssystemen -, klimaatplafond-monteurs Laat u dan overtuigen door onze expertise! Heeft u vakmensen uit meerdere disciplines nodig op een groot project? Wij hebben aan één woord genoeg. Iedereen die we voorstellen is persoonlijk door ons gescreend en indien nodig bijgeschoold of opgeleid, zodat ze aan de Profimax standaard voldoen.

Referentie projecten

Profimax solartechniek
ADC Nederland
Duurzaam is de nieuwe norm! Profimax installeerde vorig jaar meerdere PV projecten waaronder deze bij ADC Nederland te Den Bosch.
Edge Amsterdam
EDGE Amsterdam West
Kantoorgebouw uit 1970 transformeert naar een duurzaam kantoor met een spectaculaire glazen koepel met een diameter van maar liefst 77 meter.
Valley Amsterdam
Valley Amsterdam Zuidas
Valley draagt bij aan de wens van de gemeente om Zuidas te ontwikkelen tot een gemengde stadswijk voor wonen, werken en verblijf.

Op zoek naar flexibel en vakkundig personeel?

Contactformulier opdrachtgevers
Of bel direct 073 644 02 89
Solartechniek

Profimax plaatst ook regelmatig PV monteurs. Deze monteurs werken op schoolgebouwen, distributiecentra en kantoren maar ook aan een zonnepark en helpen de energietransitie in Nederland zo mede op weg. Onze monteurs installeren alle componenten van een zonne-energieproject: van de AC- en DC-bekabeling, tot de omvormer, panelen en datatechniek. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Luchtkanalen

Profimax plaatst ook regelmatig luchtkanalenmonteurs. Deze specialisten monteren luchtkanalensystemen in een kantoor, fabrieksgebouw, ziekenhuis of sportcomplex. Onze monteur zorgt voor het installeren van luchtkanalen en bijbehorende componenten ten behoeve van luchtbehandelings- en ventilatiesystemen door middel van een technische tekening en is bekend met het op maat maken van buizen (aluminium of RVS) Afbramen van buizen & onderdelen Plaatsen van koppelstukken, (af)monteren van buizen, ventilatiesystemen, etc. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Systeemplafonds

Profimax plaatst ook regelmatig systeemplafonds. Onze specialisten monteren systeemplafonds veelal in de nieuwbouw en utiliteit. Het systeemplafond bestaat uit een ophangsysteem, plafondplaten en plafondprofielen maar we monteren desgewenst ook verlichting en deze wordt, net als het systeemplafond, op vakkundige wijze gemonteerd Bedrading wordt direct netjes weggewerkt achter de plafondplaten in de ruimte tussen het oude en nieuwe plafond. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Kabelgoten

Profimax plaatst ook regelmatig kabelgoten. Onze mensen monteren kabelgoten veelal in de nieuwbouw en utiliteit met name logistieke, retail en office omgevingen. Onze monteurs lezen tekening en markeren de plekken op het plafond waar de plafondsteunen komen te zitten, boren gaten en Schroeven de plafondsteunen vast tegen het plafond en hangen de kabelgoten op. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Ventilatie

Profimax bemiddeld ook specialisten in de ventilatie techniek. Onze monteurs plaatsen voor diverse opdrachtgevers ventilatiesystemen – waarbij kleppenroosters, lamellenventilatoren of uitzetramen in dak en/of gevels worden toegepast. Daarnaast assisteren wij ook bij plaatsing en onderhoud aan rookbeheersingsinstallaties en RWA systemen. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Geluidsschermen plaatsen

Profimax montagespecialisten Geluidsschermen. Geluidsschermen en – wallen voorkomen dat de nabije omgeving geluidsoverlast ervaart. Profimax monteurs plaatsen al vele jaren geluidsschermen van glas, staal, beton en aluminium langs onze snelwegen. Onze monteurs werken voor diverse opdrachtgevers en zijn bekend met de veiligheid en regelgeving rond werken aan de snelweg. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Wij zijn klaar voor úw volgende klus en we hebben er zin in!