Profimax, ook voor UTA-medewerkers

U bent als bouwbedrijf of als projectleider in de bouw op zoek naar uitvoerend technisch administratief medewerkers op HBO werk- en denkniveau? Laat u dan overtuigen door onze expertise! Heeft u technisch administratief medewerkers zoals werkvoorbereider, projectcoördinator, uitvoerder, planner, calculator of projectleider nodig voor een groot bouwproject? Wij hebben aan één woord genoeg. Iedereen die we voorstellen is persoonlijk door ons gescreend en indien nodig bijgeschoold of opgeleid, zodat ze aan de Profimax standaard voldoen.

Referentie projecten

Profimax TU/e Campus
TU/e Campus Eindhoven
De energiezuinige vliesgevel van het TU/e gebouw is een van de redenen voor het behalen van het BREEAM Out standing certificaat.
Valley Amsterdam
Valley Amsterdam Zuidas
Valley draagt bij aan de wens van de gemeente om Zuidas te ontwikkelen tot een gemengde stadswijk voor wonen, werken en verblijf.
Profimax solartechniek
ADC Nederland
Duurzaam is de nieuwe norm! Profimax installeerde vorig jaar meerdere PV projecten waaronder deze bij ADC Nederland te Den Bosch.

Op zoek naar flexibel en vakkundig personeel?

Contactformulier opdrachtgevers
Of bel direct 073 644 02 89
Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het coördineren van projecten en het bewaken van de planning, het budget en de kwaliteit. De projectleideris werkzaam bij diverse bouwprojecten, variërend van utiliteitsbouw tot betonbouw, zoals scholen, kantoren, winkelcentra en woningbouw.

Als centraal aanspreekpunt is hij de schakel tussen opdrachtgevers, collega’s en andere betrokken partijen. Hij informeert hen over de voortgang, mogelijke kansen en risico’s van het project. Daarnaast onderhoudt een projectleider bouw nauwe contacten met architecten, ontwerpers, leveranciers en aannemers om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte blijft.

Uitvoerder

Uitvoerders in de woningbouw en utiliteitsbouw zorgen voor de veiligheid en houden toezicht op alle bouwgerelateerde activiteiten op de locatie. Ook hety opstellen, beheren en coördineren van transportplanning en logistiek kun je aan een uitvoerder overlaten. Uitvoerders fungeren als het aanspreekpunt op de locatie en geven leiding aan onderaannemers en werknemers. Zij ondersteunen bij de coördinatie van activiteiten voorafgaand aan de bouw en tijdens de productie. Een zeer belnagrijke taak is ook het uitvoeren van kwaliteitscontroles en waarborgen van veiligheidsnormen.

Planner

Een planner in de bouw vervult een cruciale rol in het proces vanaf bijvoorbeeld het melden van een calamiteit bij de verzekering tot aan de definitieve oplevering. De planner organiseert, plant en bewaakt het gehele traject, inclusief inspecties en opleveringen. Intern onderhoudt een planner nauw contact met vakspecialisten uit de bouw, waarbij deze hun werkzaamheden plant en hen informeert over de uit te voeren taken.

Daarnaast stemt hij de planning af met de klant om aan hun wensen tegemoet te komen, zorgt ervoor dat alle stappen in het proces nauwkeurig worden vastgelegd in het geautomatiseerde systeem en past hij de planning aan bij spoedopdrachten om een tijdige afhandeling te waarborgen. Ook onderhoudt een planner contact met verzekeringsmaatschappijen om relevante informatie uit te wisselen en het proces vlot te laten verlopen. Tevens ziet een planner erop toe dat alle collega’s die betrokken zijn bij het proces de statussen in het systeem correct bijhouden.

Werkvoorbereider

De wervoorbereider draagt zorg voor een nauwkeurige planning en coördinatie van mensen, materialen en middelen zodat het proces van het aanstaande bouwproject soepel en gestroomlijnd verloopt.

Een werkvoorbereider is o.a. verantwoordelijk voor het controleren en organiseren van het tekenwerk, het regelen van de benodigde vergunningen en het beheren van de inkoopprocessen. Hij selecteert en bestelt de vereiste materialen en diensten, en voert onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers over prijzen en leveringstermijnen. Ook houdt de wervoorbereider in de bouw nauwlettend in de gaten of alle materialen op tijd, onbeschadigd en op de juiste locatie arriveren.

Calculator

De calculator in de bouw is verantwoordelijk voor het nauwkeurig berekenen van de totale kosten van een bouwproject, of een specifiek deel ervan, zoals een woning, bedrijfspand of winkelcentrum. Hierbij worden diverse factoren in overweging genomen, waaronder de kosten van bouwmaterialen, machinerieën en arbeidsuren van betrokken werknemers. De calculator in de bouw is ook nauw betrokken bij het vastleggen van werkopnames, het opstellen van calculaties en het plannen en organiseren van voorbereidende werkzaamheden voor diverse projecten.

Dagelijks onderhoudt de calculator in de bouw contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers om ervoor te zorgen dat alles planmatig verloopt. Een ander uitdagend en veelzijdig aspect van deze functie is de verantwoordelijkheid voor het gehele offerte- en projecttraject.

Administratief medewerkers

Profimax monteurs werken regelmatig voor gevelbouwers die ook gevelelementen plaatsen. HSB of SIPS gevelelementen monteren. Deze kunnen zijn voorzien van afgelakte houten kozijnen, kunststof kozijnen of aluminium kozijnen. Een HSB gevelelement is een flexibel product, dit bewijst zich in de variatie aan mogelijkheden voor de afwerking voor interieur en exterieur. HSB gevelelementen kunnen als halffabricaat toegepast worden, waarna op de bouw de esthetische schil wordt gemaakt. Een volfabricaat HSB gevelelement kan voorzien worden van keramische steenstrips of gevelbekleding. Profimax monteert HSB elementen zowel bij gevel renovaties als in de nieuwebouw. Onze mensen zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Profimax werkt conform de ABU, en wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

KERNWOORDEN

UTA PERSONEEL BOUW – VACATURES BOUW – WERKEN IN DE BOUW – BOUWVACATURES – UTA BOUW – CALCULATOR – PLANNER – PROJECTLEIDER – WERKVOORBEREIDER – WERKORGANISATOR – ADMINISTRATIEF WERK BOUW

Wij zijn klaar voor úw volgende klus en we hebben er zin in!